søndag, februar 18, 2007

Koh Phayam





Vi hygger os rigtigt meget paa Koh Phayam, som vi tog direkte til fra Ao Nang (Krabi). Da vi havde vaeret over graensen til Malaysia og kommet tilbage til Ao Nang, var der saa fyldt med mennesker at det ikke lige var det vi soegte efter, saa vi droppede ogsaa Khao Sok nationalparken og tog direkte til Ranong. Fra Ranong tog vi baaden til Koh Phayam, som er et dejligt stille sted - ingen biler bl.a.

Vi bor i en rigtig fin bungalow - stor, ny og ren - paa en strand der er ca. 3 km lang. Naar der er "fyldt" op paa stranden er der vel 25 mennesker fordelt paa de 3 km, saa der er plads nok.
Paa det andet billede er vi landet midt i den aarlige oe-fest - det var rigtigt hyggeligt, med god gang i den og med deltagelse af hele oeen (der har byfesten i Sabro noget at laere...).
Vi bliver her til den 26. februar, hvor vi tager nattoget (fra Chumpon) til Bangkok, hvor vi saa haaber at naa lidt af den sightseeing vi ikke naaede sidst, p.g.a. sygdom. Her skal vi ogsaa have planlagt turen videre til Cambodia - samt et par smaature ud af Bangkok.

Det foerste billede er spisning paa gadekoekkener i Ao Nang, og det sidste er ungerne (incl. Tilde fra Hornslet) der leger paa stranden mest solen overvejer at gaa ned endnu engang.

2 Comments:

Blogger Familien Toft said...

Hej alle fire
Her en lille hilsen fra os i Mundelstrup... ja, det vil altsaa sige, at lige nu sidder vi i Vietnam, da vi ogsaa holder foraeldreorlov paa Amalie. Vi har set paa jeres side at I kommer til Bangkok d. 27. februar. Det goer vi nok ogsaa, saa det kunne vaere hyggeligt lige at moede jer?
Da vores blog er lidt ustabil, kan I maile tilbage paa familientoft@hotmail.com
Haaber vi ses
Knus Amalie, Mathilde, Henrik og Anette (fra Mads's boernehave...)

9:45 AM  
Anonymous Anonym said...

Hej alle fire
Nu er det, tror jeg, femte gang, Sarah snakker om Mads og om hvornår han kommer tilbage til klassen, så nu tænkte vi, at vi lige skulle se hvad I har oplevet det sidste halve år. Det ser helt fantastisk ud. Nej, hvor er vi misundelige, især nu hvor vi har ca. ½ meter sne udenfor og vi er sneet inde. Cecilie har været her hos os i nat, da hun ikke kan komme hjem. Vejret ser ikke ud til at blive bedre, så hun bliver nok en nat til.
Spændende at høre at jeres husbyggeri er ved at gå igang.
Sarah og Cecilie sender deres bedste hilsener til Mads.
Hilsen Sarah 2.A

3:17 PM  

Send en kommentar

<< Home