tirsdag, januar 02, 2007

Godt nytaar til alle




Rigtigt godt nytaar til alle der laeser paa denne blog - det er dejligt at der er nogen der gider laese det vi skriver, og rigtigt dejligt at faa et par kommentarer en gang imellem, ligesom den jaevne stroem af emails i vores indbokse ogsaa varmer rigtig meget herude.

Naa ja, saa flyver tiden igen og der er gaaet en uge siden sidst - ungerne fik lov at checke ud fra hospitalet den 26. december med en god stor pose fuld af medicin - som de stadig gaar og bruger af, men vi betragter dem nu som raske.

Vi fik chartret en bil via forsikringen og blev koert direkte til hotellet paa Koh Lanta, en tur paa ca. 5 timer. Hotellet ligger meget afsides paa sydspidsen, hvilket er helt ok - der er en dejlig pool og bungalow'ene er ogsaa udemaerkede, men "highly overpriced", og den manglende styring her er naermest grinagtig - lidt aergerligt naar vi nu for en gangs skyld betaler for noget ekstragodt. Mange guesthouses vi har boet paa, til en sjettedel af prisen, har vaeret mere professionelle.

Men vi nyder det nu alligevel, og skal allerede videre imorgen - vi har besluttet at se naermere paa nogle af de mindre oeer i Trang-provinsen her syd for Koh Lanta, og foerste stop bliver Koh Ngai (el. Koh Hai hedder den ogsaa nogle gange) - andre paa listen er Koh Muuk, Koh Libong, og endelig Koh Li Pe som har ligget laenge paa listen, men som ligger lidt langt ude... nu maa vi se.

Koh Ngai er kun ca. 2 x 4 km, saa der er ikke det store udvalg af overnatningsmuligheder, og vi har booket noget der er lidt for dyrt de foerst par dage, for ikke at staa uden tag over hovedet og ingen mulighed for at komme videre - vi har chartret en longtailboat som sejler os fra sydspidsen af Koh Lanta (ellers skulle vi foerst koere til den nordlige ende, for at sejle hele turen tilbage og saa foerst kurs mod Koh Ngai).

Vi forventer maaske nok at internetforbindelserne og -mulighederne bliver ringere jo mindre oeerne bliver, saa det kan godt vaere der kommer til at gaa lidt laengere mellem indlaeggene.

Og nej, vi har ikke maerket noget til bomberne hernede - vi er over 800 km fra Bangkok, og bevaeger os nu laengere vaek ;o)

Et par stemningsbilleder fra poolen, og udsigten fra den og restauranten ved aftentide her paa Dream Team Resort (...what a name...) - og ungerne i modlys.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det ser sørme godt ud, minder lidt om gamle pladecovers med Wham og Heaven 17. Også godt nytår til jer herfra.

10:43 PM  
Anonymous Anonym said...

Hej Mads og Emil

Hvor er det godt at i er raske igen. Det ser ud til at i havde det godt på "Dream Team". Vi kunne godt tænke os at være med, men i morgen starter vi med at rive vores hus næsten helt ned!
Godt nytår fra Onkel Peter, Lotte, Oscar og Zulu

10:06 PM  
Anonymous Anonym said...

Uh, hvor ser det dog dejligt ud! Det kan altså godt være, at det ikke er et velorganiseret sted og at det er for dyrt og hvad ved jeg. Men. Det er sgu bedre end Vesterbro en januarmorgen på vej til arbejde!

Tak for sms i dag! Det var vildt fedt med en live-forbindelse og næsten føle, at I var lige ved fingerspidserne.

Og godt at høre, at alle er ved at være raske - i ser også sådan ud!

Knus fra stenbroen!

8:08 PM  
Anonymous Anonym said...

Aloha Globetrotters !!

Håber, at alt er vel ude i den vide verden ?

Det ser ud til at være lidt af et eventyr I har forvildet jer ud på der..........

Jeg tror, at det er noget I alle 4 vil dele resten af jeres dage, hvilket gør det til en rigtig god ting.
Trist at høre at I har været syge over Julen - men det sker jo I de bedste familier (2 gange i vores, grrrr). Jeg håber at I er ovenpå igen og nyder jeres tid sammen i fulde drag.

De bedste halv-vinterhilsner fra Danmark

Michael Haugaard

4:19 PM  

Send en kommentar

<< Home