torsdag, december 21, 2006

Hele familien paa hospital...




Ja, der var noget om sygdomshistorien. Efter vi kom til Krabi fortsatte hosteriet, og til sidst maatte vi endnu en tur til laegen (det foregaar paa hospitalet hernede) med Emil, da han fik udslaet paa armene og ansigtet - vi troede det var en allergisk reaktion paa medicinen. Det viste sig at han har lungebetaendelse, og han blev indlagt paa hospitalet i Krabi.

Et lille hospital, hvor han blev indlagt paa en 3 x 8 sengs stue (paa billedet anes Mads i baggrunden ved Emils seng). Han var som abe i et bur. Alle skulle, ikke se, men glo (som thaier jo goer helt uden haemninger). Vi fik ham dog flyttet til et "private room", hvor Gry kunne sove med ham den foerste nat (paa en 40 cm bred briks).

For at sige det lige ud, var det et moeghospital - et government hospital - og det er sgu ikke godt. Ingen apparater, og ingen laeger eller sygeplejersker der taler engelsk, ud over navneord. Heldigvis blev vi overfoert til Bangkok Hospital Phuket (230 km vaek), selv om det stadig er uafklaret hvem der har godkendt det. Men det er super!

Det er et privathospital og standarden mange gange hoejere end det vi er vant til fra danske hospitaler - super service, laeger og sygeplejsker. Og efter lidt torvtraekkeri med Gouda Rejseforsikring er vi endt i en "presidential suite", hvor vi alle kan vaere/sove (et 2 vaerelsesrum med koekken, 2 badevaerelser, 2 fladskaermstv, stuemoebler og spiseplads - og der er ogsaa blevet plads til en hospitalsseng til Emil...). Kunne ioevrigt kun lade sig goere med forsikringen fordi hospitalet har tilbud (!) paa presidential suites i oejeblikket (spar 65% - "godt" vi blev syge i denne uge... ;o))

Efter et par dage her er Emil blevet meget bedre og der er haab om udskrivning den 22. december (imorgen), men da Mads ogsaa har faaet konstateret lungebetaendelse mens vi har vaeret her i Phuket (han er ikke indlagt), skal han til check den 23. december, saa vi kommer ikke til vores "jule- og nytaarhotel" foer tidligst den 23. december.

Billederne: "faellestuen" paa krabihospitalet (mads og Gry anes ved den bagerste seng), Emil med ambulance til Phuket City (det var Michael Schumachers glemte thai-tvilling, der koerte), Emil i "rigtig" behandling paa Bangkok Phuket Hospital, Presidential Suite paa samme hospital - en upgrade fra Krabi...

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kaere Hejler

Vi oensker god bedring, og haaber, at I faar en rigtig dejlig jul. Vi er ved at goere klar til det store sus. Niclas har pyntet sit vaerelse op, saa det kan konkurrere med stormagasinerne.. Det nok mest for at undgaa rengoeringen i december :-)

Kaerlig hilsen
Norbert, Maj Britt og Niclas

5:24 PM  

Send en kommentar

<< Home