mandag, december 25, 2006

Det var den jul...





Julen blev holdt lidt anderledes i aar, og der var ikke saa meget tid til forberedelserne p.g.a. hospitalsindlaeggelsen, men det blev en god dag alligevel.

Alle 3 "maender" i familien startede dagen med en gang tiltraengt juleklipning (altsaa hos en frisoer), og om eftermiddagen var alle pakkerne blevet gemt i lejligheden, hvor vi bor. Mads og Emil skulle paa tur finde en pakke, og naar alle var fundet blev de lagt paa stuebordet under et lagen, og saa blev der trukket en pakke ad gangen.

Det var ganske hyggeligt, og blev kombineret med lidt varm kakao og snoller (stort hit, da vi havde fundet et sted, hvor de solgt Hariboslik!).

Om aftenen var vi til gallamiddag, i soesterhotellets have. Kaempe buffet og juleunderholdning paa scenen, og det var ikke saa smagloest som man kunne have frygtet - faktisk rigtigt godt, naar man overvejer at vi ikke kunne faa den hjemmelige hygge og ris a la mande...

Alt i alt en god anderledes juleaften.

Patong er lidt af en turistfaelde, og nok ikke lige et sted der passer saa godt ind i, hvad vi er efter paa denne tur. Det passer godt til en 1, 2, 3 ugers ferie, da her er alt, men ogsaa mange mennesker. Men vi skal ikke vaere meget udenfor, da ungerne skal holde sig i ro, saa derfor er stedet vi bor perfekt, da det faktisk er en 3 vaerelses lejlighed - saa masser af plads til indendoers aktiviteter.

Vi haaber dog paa afgang til Koh Lanta i morgen, den 26. dec, men det afhaenger jo af doktorens dom....fortsaettelse foelger.

Billederne: Mads traekker en pakke fra "det hemmelige gavebord" (vores juletrae...), gaver studeres og snoller indtages, receptionsloever juleaften, og sidst venter vi paa det magiske ord "vaers'go".

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kære alle 4, Glædelig bagjul, jeres har nok været lidt anderledes end den plejer at være i dk ikk? Jeg håber I er kommet til hægterne, så I kan koncentrere jer mere om at opleve! jeg synes I har været (for) længe væk...Alt går sin vante gang herhjemme, for meget mad og drikke i de her dage, men også fridage, hygge og gaver! Pas nu godt på hinanden! Kærlig hilsen fra Trine

11:53 AM  
Anonymous Anonym said...

Kære alle fire

Jeg ville lige bruge mine feriedage på at følge op og få læst nærmere på jeres spændende tur og ønsket Jasse et forsinket tillykke. Og sikke dog en grum fortælling om sygdom og dramatiske indlæggelser, der åbnede sig!

Jeg er glad for at høre, at I har det bedre, og kan se på billederne, at I stadig har sunde smil i behold.

Julen var ikke hvid i år, men for mit vedkommende var den for første gang i Århus, og det var herligt.

Det er dejligt at følge med i jeres færden.

Knus og kram fra Nanna

8:19 PM  

Send en kommentar

<< Home