lørdag, januar 13, 2007

Quick Update - ny update den 25. januar




Vi sidder nu og venter paa speedbaaden der skal tage os til Ko Li Pe taet paa den malaysiske graense. Vi har haft 10 superdage her paa Koh Hai, 5 dage i luksus og 5 dage primitivt - men dejligt med krystalklart vand, koraller og akvariefisk at se paa, bare ved at snorkle fra stranden. Her paa oeerne er der daarlige internetforbindelser (naar de er der), til gengaeld er de rigtigt dyre (denne koster 50 kr. i timen...).

Saa bare denne update herfra saa alle ved vi har det godt - vi haaber at finde et sted at vaere 2 til 3 uger paa Koh Li Pe, hvis det er lige saa dejligt som vi tror.

Lidt billeder fra Koh Hai og Koh Li Pe. De 2 foerste er afslapning paa Koh Hai, det sidste er udsigten fra Mountain Resort paa Koh Li Pe, hvor vi boede de foerste 2 naetter.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

godt nytår til jer alle 4... jeres udsigt og omgivelser var en anelse anderledes end den vi havde, da vi kiggede ud af vinduet et sted på Østerbro. Jeg synes efterhånden I har udviklet jer til globetrotter, og det virker som om I meget hjemmevant finder de helt små steder..godt at helbredet er med jer igen! Herfra skal lyde endnu en opfordring til at I nyder det hele, skriver og uploader billeder, og ellers bare skynder jer hjem:-) Kæmpeknus fra trine

5:29 PM  

Send en kommentar

<< Home