søndag, februar 04, 2007

Huse og husbyggeri...




Ovenfor ser I vores 2 nuvaerende huse - det ene er nu ved at blive bygget i Sabro og det andet bor vi i paa Koh Li Pe (ja her er vi stadig). I maa selv gaette hvilket der hoerer til hvor...

FBA Huse er nu gaaet igang med byggeriet (lidt for tidligt, men det er jo bedre end det modsatte...), og det er rigtigt dejligt at taenke paa at huset nu er undervejs, og forhaabentligt staar klar til juli.

Her paa Koh Li Pe er vores Thailandsvisum ved at loebe ud, og den 8. februar tager vi baaden til Satun helt i syd, for at snige os over graensen til Malaysia i et par minutter, for derefter at tage tilbage til Thailand, med 30 friske visumdage i passene.

Saa gaar turen mod Khao Sok nationalparken, der ligger et stykke nord for Krabi. Her er det meningen vi bruger et par dage, inden turen gaar videre til Koh Phayam - ligeledes her paa Andamanerkysten, men helt oppe nord paa, taet paa den burmesiske (eller myanmarske...) graense.

Hvis det gaar som praesten praediker, saa bliver vi der et par uger, inden turen gaar til Bangkok for at planlaegge rejsen til Cambodia, og for at tage et smut til River Kwai, hvor der ogsaa skulle vaere et kloster, hvor de har tigre, som man kan klappe og (for de helt smaa) sidde paa...mere herom senere, hvis vi ikke bliver aedt.