onsdag, januar 17, 2007

Koh Li Pe - paa graensen til Malaysia




Billeder: Emils morgenbord til hans foedselsdag, stemningsbillede fra stranden hvor vi bor, og unger der slapper af paa vores veranda (Gry laeser historie for dem).

Saa er vi landet paa rette hylde igen. Den lille oe Koh Li Pe paa graensen til Malaysia er en perle lige efter vores hoved - tilpas oede og tilpas med "faciliteter". Vandet er varmt (paanaer det i bruseren), sigtbarheden er vel 10 til 15 meter, og der kan snorkles fra stranden til fine koraller og masser af fisk - ikke mindst "Nemo-fisk" er der mange af her taet paa land. Fantastisk.

Vi har efter et par dage her fundet en fin bungalow hvor vi kan vaere alle fire - 300 baht per nat (en halvtredser), men saa er der ogsaa kun stroem fra kl. 18 til kl. 08 (saa kan fanen koere mens man sover). Men det betyder at vi maaske kan hente lidt ind paa de alt for mange penge vi hidtil har brugt i Thailand.

Imorgen er der jo en der bliver 5 aar og han kan naesten ikke vente...vi fejrer ham paa behoerig vis med lys i (pande)kagen til morgenmaden, og vi har overtalt en restaurant til at taende for generatoren (vi betaler benzinen) saa vi kan se "Open Season" paa DVD til frokost.

Internet er lidt sporadisk og vores kortlaeser er delvist i stykker, saa det bliver uden billeder, men de skal nok komme senere.