lørdag, februar 10, 2007

Flei Lei Wi Fi

Det er det sjoveste mad i Thailand - Fried Rice with Fish, men eftersom de fleste thaier ikke rigtigt kan sige S-lyd og "R" bliver til "L", saa er det kosteligt at hoere dem gentage bestillingen... og til evt. Thailandsrejsende saa betyder "I" (engelsk "I"), Ice....det tager lidt tid at laere men er ganske sjovt.

Vi er nu igen havnet i Ao Nang - der er rigtigt mange flere mennesker end i december, og de tale naesten alle svensk...det er lidt som Tenerife - udemaerket for 14 dage, men ikke lige det vi soeger paa denne tur, og noget af en omvaeltning fra det rolige Koh Li Pe.

Vi tog fra Li Pe for at faa lavet nyt visum (et smut til Malaysia i 10 min. og saa ind i Thailand igen) - hvis ikke vores visum havde vaeret ved at udloebe, var vi nok aldrig kommet derfra. Og isaer ungerne syntes vi bare skulle tage tilbage dertil, men efter lange overvejelser har vi valgt at tage videre.

Den planlagte tur til Khao Sok nationalpark bliver droppet da Grys knae ikke har det saa godt for tiden, og saa kan vi nok ogsaa naa til Koh Phayam og moede Bjoern og Anette (og Tilde og Ane), som vi moedte paa Li Pe - det ser vi meget frem til.

Vi haaber at komme afsted soendag - og tidligt nok til at vi kan naa faergen fra Ranong kl. 14.00, men det er en lang koeretur til Ranong - ogsaa selvom vi vaelger luksusudgaven og chartrer en taxa (til ca. kr. 600).

Emil gjorde sig ioevrigt bemaerket med et par guldkorn i gaar - da Jasse ikke er blevet barberet nogle dage spurgte han mens han koerte haanden over Jasses hage: "Er det kaktus...?". Gry er nu saa langhaaret, at hun mange dage har rottehaler, saa spoergsmaalet loed naturligvis: "Er der rotter i halerne?".

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej Familie Hejlesen
Rotter I halerne er bedre end "rotter på loftet" lige en hilsen her fra Fam. Sabro. Jeg (Torben) var ved at ryde op i vores papirer (alt post fra da vi flyttede ind mere eller mindre) og fandt jeres Blog adresse og ville så lige kigge forbi. I må ha det rigtig godt og jeg er slet ikke misundelig, da vi har lækkert vejr. 2 grader og vinden er 10 m/s

HA DET GODT

5:04 PM  

Send en kommentar

<< Home