lørdag, november 25, 2006

Action packed Hua Hin




Naa ja, overskriften skulle maaske nok bare lokke nysgerrige til... Vi nyder tiden sammen med familien, og humoeret er i top igen, nu hvor julearrangementet er faldet paa plads.

Mor og Bent bruger det meste af dagen paa stranden, og efter deres 14 dages cykelferie i Laos er det vel velfortjent. Vi gaar ind imellem med, og nogle dage bliver det saa ved swimmingpoolen i stedet. Et par udflugter er der da ogsaa blevet tid til - den obligatoriske elefantridning var faktisk rigtig hyggelig, og Mads fik bagefter lov at staa paa maal mens elefanten proevede at score i fodbold (men Mads lavede et par klasseredninger og holdt buret rent...).

En anden tur gik nord paa i en lejet taxa for dagen (ny bil m/aircon incl chauffeur = kr. 200), og det var en fin dag med buddistiske templer i grotter, kongens tidligere sommerresidens, et fantastisk banyan-tree (billedet - det er ET trae), og endnu engang nogle lidt naergaaende aber...

Vi havde jo med vores framelding paa folkeregisteret (aabenbart!) ogsaa derved meldt fra paa boernepengene....saa det kan vi ikke anbefale nogen at goere hvis I skal ud at rejse i laengere tid. Vi har dog nu med lidt hjaelp hjemmefra fundet ud af, at man kan soege om at faa dem med (tak Louise), og saa maa vi jo haabe paa det bedste - det er sgu' mange penge. Utroligt alligevel, da dagpenge/orlovsydelse koerer uden problemer.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

For hulen det lyder godt, ikke mindst planen om en rolig jul i vandkanten (det gad vi sgu osse godt).

Jeg kan nok ikke drille med det, men jeg vil alligevel sige at skiene idag er afleveret til slibning, og at det nye skitøj har bestået weissbier-testen... På onsdag tager jeg med 106 andre skifreunde til Østrig og ser om det ligger der endnu. Og for at køre humøret helt i top har jeg netop fået Bertelsen og Jullerup Færgeby hjem på dvd.

Store knus til alle herfra :-)

10:37 PM  

Send en kommentar

<< Home