mandag, november 20, 2006

Jule- og nytaarskvaler

Vi havde besluttet at bruge lidt flere penge paa et sted at bo til jul og nytaar - saadan lidt "flad-ud-og-forlad-aldrig-poolomraadet-resort-agtigt", men, men, men....det er der ogsaa andre der har taenkt paa.

Vi ville gerne til Andamanerkysten, men alt viste sig udsolgt (paa naer et enkelt, der saa kostede over kr. 20.000 for 13 dage....og det er jo altsaa uden flybilletter). Vi brugte de foerste 4 dage af vores kostbare tid med farmor og bedstefar, paa at surfe, maile, ringe og blive mere og mere nedtrykt....for ikke at sige at Jasse var rimelig pisseirriteret og ikke mentalt til stede. Men nu er jeg tilbage igen ;o)

Heldigvis er det nu endelig lykkes at finde et sted - det er paa turistfaelden Koh Lanta, men paa sydsiden, hvor der antageligvis ikke sker alverden. Men vi glaeder os - bungalow ud til vandet, og swimmingpoolen lige saa, saa kan det vel ikke gaa helt galt.

http://www.lantaguideonline.com/dream-team-beach-resort.htm

Nu kan vi saa begynde, at taenke lidt i hvordan selve julen og nytaaret skal fejres, og det er en kaempelettelse.

Planen fremefter:
Inden vi naar saa vidt kommer turen til at gaa til Nordthailand til Chiang Mai, hvor vi flyver til fra Bangkok den 29. november. Her bliver vi saa til 9. december, hvor turen gaar tilbage til Bangkok, hvor vi saa bliver til lidt juleshopping og sightseeing.

Den 13. december gasser AirAsias flyver op igen og tager os til Krabi, hvor vi har en uges tid, inden vi den 20. december checker ind paa Dream Team Resort (fyr den der fandt paa det navn), til jule- og nytaarstamtam.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Kære alle,
Vi har fulgt jeres blog, som er meget spændende og har nu set at farmor og bedstefar er vel ankommet til Hua Hin. Derfor en stor hilsen fra Hanne og Preben. Og fortsat god rejse.

9:18 AM  
Anonymous Anonym said...

Hej Lillebror, Gry, Mads, Emil (og sandlopper),

Det er dejligt at følge lidt med i jeres tur - det lyder som om i har masser af oplevelser, glæder og udfordringer (er lidt misundelelig).

Vi forstår bare ikke helt hvordan Henrik Qvortrup kunne være der for vi så ham i TV ca. samme tid.

Vi håber i nyder at være i Hua Hin sammen med mor og Bent - der er jo egentlig intet i Hua Hin men det er alligevel altid rart at være der. Prøv at tage ud til Veranda (resort & spa), ca 15 minutter fra HH. Det er der vi har boet - både godt til en pooltur om dagen og til en middag ved stranden om aftenen.

Far og Karny (og Lotte, Oscar og Zulu) hilser efter en dag i 6 grader og regnvejr der er gået med at save brænde og passe den lille.

PH

5:01 PM  
Anonymous Anonym said...

PS. Vi er ved at finde et hus i Spanien så vi kan flytte derned SENEST i december...

PPS. I er meget velkomne til at komme og holde jul med os hvis det der Kolanta ikke er noget

5:03 PM  
Anonymous Anonym said...

Hej Gry, Jasse, Mads og Emil.

Et forsinket men glædeligt nytår til jer alle skal lyde fra et regnfuldt og klamt Sæby.
En dejlig jul med ungerne fra Mårslet og Sønderborg og diverse blandet familietamtam + besøg af gode venner til mad og kortspil har fået juletiden til at flyve afsted med glade smil og godt humør + startende op med at gå i hi den første uge i det ny år, for at samle energifelterne op igen.
Vi følger lervende med i jeres pragtfulde rejseoplevelser - der er vist et par gode reportere gemt i jer begge.
Fortsat rigtig god rejse. Vi glæder os til fortsættelsen.
Peder & Dorte

9:12 AM  

Send en kommentar

<< Home