mandag, november 20, 2006

Afgang til Thailand...



Saa blev det til et farvel til Malaysia - et dejligt bekendtskab, selv om folk ikke er helt saa imoedekommende som paa Bali (men det er altsaa ogsaa svaert at leve op til).

En laengere rejse: Taxi til faergen, faerge til fastlandet, taxi til Alor Setar, hvorfra vi skulle med nattoget direkte til Hua Hin. Men det gik alt for godt, for da vi naaede Alor Setar var der over tre en halv time til toget gik, og vi havde forventet en travlt station med masser af liv mv. - det var det ikke... Da toget var godt en time forsinket, blev det til naesten 5 timers ventetid, og i den tid kom der INGEN passagertog...(kun 2 godstog). Billedet viser den tomme station.

Redningen var dog naer - Gry tog paa togt til selve byen, der ikke laa saa langt vaek alligevel og, oh fryd, fandt en McDonalds og kom med kalorier nok til at holde liv hele Alor Setar et par dage (til stor fortrydelse for den temmelige forladte cafeteria-ejer).

Selve togturen var en stor succes - der er jo en helt speciel stemning over lange togture (hvis det er ikke er med forsinkede DSB til Koebenhavn). Vi havde god plads, og hele vognen blev efterhaanden langsomt konverteret til en lang sovevogn - purseren kom og redte sengene, og saa var det ellers til koejs.

Inden da, skulle vi dog lige over graensen til Thailand, og da vi skulle stemples ud af Malaysia var alle Malaysiske toldere altsaa lige inde og bede (Thai'erne stod stand by) - men det er jo et prioriteringsspoergsmaal, selvom der kun kommer 2 tog over graenseovergangen om dagen. Men vi blev da baade lukket ud af Malaysia og ind i Thailand, hvor vi har 60 dages visum (fik vi paa konsulatet i Penang) - saa behoever vi ikke rejse ud foreloebig.

Velankommet til den meget smukke togstation i Hua Hin onsdag den 15. november om morgenen, var det bare at finde hotellet, der allerede var booket hjemmefra DK - og saa ellers vente paa Farmor og Bedstefar, der kom om eftermiddagen.

Ventetiden blev beloennet og gensynsglaeden var stor for alle, og vi har nu 14 dage sammen her i Hua Hin.