mandag, november 20, 2006

Langkawi - ture samt farvel og tak




Der har vaeret langt mellem indlaeggene her paa det sidste, og det er jo egentligt ikke fordi vi er overstressede (selvom julen har voldt lidt problemer - mere herom i separat indlaeg), men det er ikke altid nemt at finde en pc og internetforbindelse, der "kan det hele".

Anyway, inden afrejsen fra Langkawi naaede vi et par udflugter, saa det ikke kun var stranden vi fik set. En dag med lejet bil - det er spaendende alene af den grund at de sgu' koerer i den forkerte side allesammen (og gearstangen sidder ogsaa i den forkerte side...).

Vi naaede blandt andet forbi vandfaldene "Seven Wells", hvor det er muligt at bade og rutsche ned til den naeste lille "well". Paa billedet ses Mads og Emil i et lille hvil fra det temmeligt kolde vand... Turen boed ogsaa paa en tur op ad et bjerg til et udsigtspunkt med en kaempe bro (billedet) - men det er jo lidt maerkeligt at koere i en moderne Dobblmayr gondollift, uden at skiene sidder i holderen uden paa.

En anden stor oplevelse fik vi paa en koebt tur, hvor vi bl.a. kom ud og saa nogle af de mange oerne man kan se paa Langkawi - bare meget taettere paa. Billedet viser lidt om hvor mange der var, men maaske mindre hvor fantastisk et syn det i virkeligheden var.

Paa denne tur lykkedes det ogsaa Gry at blive "overfaldet" af en abe, der var meget interesseret i, hvad hun havde i plastikposen - naar aber ser plastikposer, taenker de "mad", saa fyren skulle jo naturligvis kigge naermere paa den, selvom indholdet af haandklaeder ikke var saa interessant. Emil var ikke meget for at gaa samme tur tilbage til baaden bagefter, selvom plastikposen var blevet gemt vaek...

De i alt 15 dage paa Langkawi har vaeret virkelig afslappende og dejlige - paa graensen til daseri...