tirsdag, november 07, 2006

Laaaaangkawi - Pantai Cenang






Tiden flyver og vi har allerede vaeret mere end en uge her paa Langkawi - vi bor fantastisk, lige ud til en lang hvid sandstrand, med ikke ret mange mennesker. Sandet er saa fint, at det maa vaere blevet siet med et kaffefilter.

Varmen er her naturligvis stadig, men her paa Langkawi kan de ogsaa noget med lyn og torden. Showet starter som regel hen under aften, og lynene er et fantastisk syn fra terassen under over stranden og det blikstille vand. Vi er ikke helt klar over hvad det er for noget krudt de putter i tordenskraldene hernede, men det er ikke det samme som derhjemme i hvert tilfaelde. Ind imellem dirrer ruder, doere og saagar vaegge som foelge af skraldene.

Vi har booket 15 dage det samme sted - kr. 130 pr. nat for en rigtigt flot og velholdt stort vaerelse (22 kvm) med air-con, eget varmt bad, 4 sovepladser, koeleskab, skrivebord (vigtigt for Mads' skolearbejde...), naa ja og saa havudsigten. Det er da ikke slemt selv om vi saa selv maa koebe morgenmaden paa den tilhoerende restaurant (koster som regel kr. 35 for os alle fire for kakao, kaffe, toast, marmelade, lidt roeraeg, en pandekage og frugt).

Her er ogsaa en del dyre resorts saa der er masser af restauranter - baade de dyre og de meget billige. Vi har kastet vores kaerlighed paa et lille indisk sted der serverer supermad for smaa penge. Paa billledet er der dog pick-nick paa gulvet "derhjemme" - heller ikke daarligt til en afveksling.

Langkawi er klart at foretraekke frem for Penang, hvad strand angaar, selvom her maaske ikke er saa meget at se - dog er der et par oerne der cirkulerer og jager lige over vandet hvor vi bor. De er virkeligt en fantastisk syn.

Ungerne har muntret sig med at fange eremitkrebs og smaa krabber den sidste uges tid, men i dag syntes Mads det var tid til stoerre fangster, saa han begyndte at grave de store krabbehuller ud - to "kaempe-"krabber blev det til. De elsker begge vandet og sandet saa det foeles som det helt rigtige at blive her indtil tirsdag den 14. november, hvor togturen gaar til Hua Hin i Thailand til en gensyn med "farmor og bedstefar".

Lige et par nye billeder: Jasse er blevet temmelig korthaaret...og Gry ser bare godt ud.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej med Jer.

Hvor ser det dejligt ud - og I lader jo også til at nyde det.... Vi har masser af regn, så det er fedt lige at kunne "surfe" på Jeres oplevelser. Tager selv til Bangkok tirsdag den14/11 - og videre til Phuket og Taiwan. Desværre er bogen skiftet ud med en bærbar - og strandturen med møder.

Ha' det super godt. Hilsen Maj Britt - og en hilsen fra Niclas og Norbert

10:49 AM  

Send en kommentar

<< Home