torsdag, maj 03, 2007

Tanker om tal - og andet rod


Ja undskyld - dette indlaeg er saa ikke skrevet fra Danmark, men stadig fra Koh Chang.
Vi har nu vaeret afsted i 240 dage, og det betyder at:
- vi har indtaget omkring 700 maaltider paa diverse restauranter (vel at maerke gange 4 hvis der taelles enkeltvist).
- og det betyder igen, at vi har "ventet paa mad" i sammenlagt 5 dage (120 timer)...
- vi er sluppet for at udfoere 70 timers rengoering derhjemme...
Dagens tal er ioevrigt: En halv. Det er antallet af hjerneceller paa den thai-"arkitekt" der har indrettet vores eller udemaerkede badevaerelse (paa hotellet, altsaa).
Paa trods af god plads, staar toilettet 6-7 cm inde under vasken...saa man skal sidde lidt til den ene side, og man skal raekke ind under vasken for at traekke ned.
Der er 2 stk. toiletrulleholdere - ingen af dem kan naaes fra toilettet (de sidder hhv. under vasken og i halvanden meters hoejde over vasken...).
Bruseren - med det dejligt varme vand - er placeret saa det sproejter ud over hele (paa trods af masser af plads til den henne i ende af rummet). Haandklaedeholderen sidder saa til gengaeld stort set inde under bruseren...
Ja, vi har det haardt, men vi har set utroligt meget tankeloest byggeri herude - haaber ikke FBA Huse har for mange thaier i folden (ikke for at generalisere - men det er nu svaert at lade vaere).
Billederne:
2 unger, der bliver ved med at foelge efter os - tror vi bliver noedt til at tage dem med hjem.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej med Jer!!
Mon ikke bare I skulle få booket om - og så komme hjem til DK? Det lyder lidt som om, at det nu er nok?

Men husk nu på, at rengøring, madlavning, vasketøj etc. LYNHURTIGT kommer på programmet - så tag Jer lige sammen og nyd de sidste dage.

I dag er det jo dagen for de varme hveder - jeg ville dog gerne bytte med lidt kylling lavet i palmeblade - og ikke mindst kunne jeg bruge 3 dage ved poolen med kolde "Blue Ocean" og "Mai Tai" med masser af pynt og lange sugerør.

Pøj pøj med de sidste dage - NYD DET!!! Kærlig hilsen fam. Borchert

5:07 PM  
Anonymous Anonym said...

Nu ikke saa meget brok :-)

Jeg sidder gerne skaevt på potten for et par dages ferie, men det tyder jo paa at I har vaennet jer til det lave tempo. Naar I kommer hjem skal I tage stilling til svaere spoergsmaal som hvorvidt Morten Messerschidt er Nazist, og hvilken hoejde jeres toiletruller skal haenge. Vi har kigget til huset, og det ser ud til at vende rigtigt... Vi kan ikke regne ud hvordan man kommer ind, men det fikser FBA nok i sidste oejeblik :-)

Til vi ses igen: pas paa blodtrykket.

/Rohderne.

8:53 PM  
Anonymous Anonym said...

Fjern Ludus og brænd serveren af tak

Mvh sur skole elev

11:26 AM  

Send en kommentar

<< Home