tirsdag, marts 27, 2007

Hoi An og farvel



Efter adskillige skraedder- og skomagerbesoeg blev det endelig besluttet at nok var nok, og vi fik indsamlet de sidste ordrer og har sendt det meste hjem med det vietnamesiske postvaesen - vi haaber det naar frem.
Saa havde vi tid til at finde ud af at der ogsaa er andre ting i Hoi An...og vi tog en tur til My Son for at se paa ruiner fra Champa-folkets tid (billedet). Det var ikke nogen "action packed" tur, men meget hyggelig, da vi var taget afsted sammen med Mads og Ann-Mary (og deres tre dejlige rollinger) fra Aarhus. Mon ikke Angkor Wat trods alt er lidt mere imponerende, selv om historien bag ruinerne og deres "forsvinden" i junglen er spaendende nok.
Og igaar fandt vi saa endelig ud til stranden - til stor jubel for Mads og Emil. Der var ikke mange sandskorn, der ikke blev flyttet, gravet eller leget med. Stranden var jo ikke som paa Koh Li Pe, men dejligt at "vaere tilbage" ved noget vand efter 1 maaned uden strand (ja, ja vi klynker ikke...trods alt).
Vi haaber dog at vi i Nha Trang finder en god strand og maaske en snorkeltur, da vi synes vi traenger...Turen gaar til Nha Trang senere i dag (tirsdag) med dagtog - en tur paa godt 8 timer, men vi faar vores egen kupe, der faktisk er 4 sovepladser.