torsdag, april 19, 2007

Shop Amok (igen...)



Inden den famoese tur fra Cambodia til Bangkok, blev der selvfoelgelig tid til lidt mere tempelkiggeri, og det var en rigtig god tur - og det var isaer godt at vi tog en fridag ind imellem. Selvom vi blev koert rundt til templerne, er de altsaa store, og der bliver travet nogen kilometer.
Tilbage i Bangkok - denne gang paa "Den jyske Ambassade" (Jysk Rejsebureaus hotel, der er paent fyldt op med danskere paa vej paa tur, eller paa vej hjem). Det var faktisk hyggeligt og der bliver udvekslet tips og tricks i faellesomraaderne.
Som naevnt tidligere maatte vi vente paa at ambassaden skulle aabne (lukket paa grund af helligedage). Saa vi brugte det meste af tiden i Bangkok paa vores allesammens afgud: Shopping (nej ikke shipping, Michael Bergh...) - og der er naeppe et bedre sted end Bangkoks stormagasin/markedsplads/biografkompleks/endnu mere - MBK.
Saa der blev tilfoejet et par kilo til bagagen hjem (igen) - desvaerre er det vist ikke kun bagagen, der har faaet tilfoejet et par kilo, men paa den lyse side taeller jo, at man ikke skal betale for "personlig" overvaegt i flyveren... ;o)
Billederne:
Stemningsbilleder fra andendagen af Angkor Wat eventyret, samt familien Hejlesen paa vej med faergen til Koh Chang, hvor vi er nu.