tirsdag, april 10, 2007

Angkor What?




Angkor Wat...eller rettere byen Siem Reap, hvorfra man tager ud til alle de mange tempelkomplekser. Listen over "must-see" templer er temmelig lang og lidt uoverskuelig, men vi har da faaet koebt et 3 dages adgangskort.

I gaar (mandag) gik det saa afsted i tuk-tuk rundt til Angkor Wat og Ta Promh (til alle jer kulturloese er det, det overgroede tempel, hvor noget af "Tomb Raider" er optaget) samt et par "smaa-templer" undervejs. Det er sjovt som man bliver kraevede i en fart, da disse "smaatempler" ville vaere hovedattraktioner alle andre steder...

Vi ved vi ikke naar dem alle - det er der vist ingen der goer - saa vi har valgt ud, og holder "fridag" idag, inden vi tager det meste af dagen igen i morgen. Det er ganske haardt at trave rundt i godt 35 graders varme - vi har vaeret rigtigt dygtige og er kommet paa noget naer den varmeste tid af aaret.

Idag - paa vores fridag - har vi dog vaeret ude at se nogle miniaturemodeller af templerne. Meget sjovt, og giver et godt overblik - som er lidt svaert at faa mellem alle stenene (og de andre turister).

Billederne:
2 foerste fra Ta Promh templet, der er blevet opslugt af regnskoven
Paa vej til Angkor Wat (vi er ikke de eneste paa besoeg den dag, men naar man foerst er fremme er der god plads - det er STORT).
Arbejdere paa vej til arbejde i tempelomraadet - tror lastbilen er produceret samtidig med Angkor Wat selv.