lørdag, marts 31, 2007

Nha Trang - badeliv for badedyr




Nha Trang har vi udnaevnt til badeby. Vi har ingen planer om at tage paa nogen ture. Ingen buddhaer, ingen grotter, ingen flodture, ingen templer, ingen...ting - bare bade og dase.
Og vi har fundet det perfekte sted - en beach club 10 min. gang fra vores hotel - Louisiane. Laekker stor (og varm) pool, strand, strandsand til at grave i, laekre liggestole, mad og drikke naar man kalder - og som prikken over i'et, holdes strandsaelgerne vaek (det bliver lidt irriterende at sige nej, naar man naar til gang nr. 34 inden for en halv time).
Paa hotelsiden har vi flottet os og booket et kaempevaerelse (med 5 sovepladser, og stuearrangement), men vi traengte til lidt luksus samt plads, og dem der har rejst i Vietnam ved, at det er rimelig billigt koebt herude. Vi holder os lige under vores "hotelbudget" med usd 30 pr. nat - men saa er der ogsaa morgenmad inkluderet.
Saa selv om Nha Trang maaske ikke er det store sus, synes vi her er rigtigt rart - det opfylder vores behov for at ligge vandret (paa den afslappende maade).
Billederne:
Alle fra Louisiane Brew House (og beach club) i Nha Trang:
En afslappet Emil i vandkanten.
En mere travl Emil der flaar masken af.
Et stk. oppustet badedyr...