tirsdag, marts 20, 2007

Shop Amok...


Vi er naaet til Hoi An - skraedderbyen over dem alle her i Vietnam. Og lad os slaa det fast med det samme, at vi ikke har holdt os tilbage. I skrivende stund har vi ordrer ude hos 5-6 forskellige skraeddere og skomagere...
Det er haardt arbejde (forhandling, vaelge materialer, modeller, checke kvaliteten af arbejdet, tilretninger og nye tilretninger), og ungerne synes, sjovt nok, ikke det er det mest interessante, vi har lavet - men - de har vaeret eksemplarisk taalmodige, og vi haaber, at kunne hente det meste af toejet og skoene i eftermiddag (med risiko for bestilling af liiiige lidt mere...).
Hoi An er - ud over skraedderne - en meget hyggelig by, og vi nyder at vaere her. Vi har fundet en rigtig god base paa hotellet Phuoc An - her er hvad man faar for $20 (kr. 115-120) pr. nat:
- 4 sovepladser i vaerelse med air-con, kabel-tv, koeleskab (billig minibar...).
- tandboerster, kamme (!), shampoo, haandklaeder, haartoerre.
- el-kedel, paraplyer, silkekimonoer.
- Daglig rengoering, sengeredning, nye haandklaeder.
- Swimmingpool, gratis internet, venlig og hoeftlig betjening.
- Og en stor morgenmadsbuffet for os alle 4 (the works...)
Vi synes selv det er en god "deal", og da vi nu har brugt alt for mange penge paa toej mv. er det godt at bo billigt...og godt.
Derudoover er der jo ogsaa et par udflugtsmaal herfra, og en strand en 4-5 km vaek, saa mon ikke vi bliver her et stykke tid endnu.
Billederne:
Stemningsbillede fra gaden, hvor vi bor - og fra poolen.