søndag, marts 11, 2007

P....kolde Hanoi





Vi fryser her i Hanoi - da vi landede om aftenen var der 12 grader, og foeste punkt paa dagsordenen naeste dag, var indkoeb af varme troejer til alle og bukser til Mads (der ikke havde nogen lange bukser overhovedet). Jasse gaar rundt i sine eneste sko, klipklappere, med stroemper - det bliver helt sikkert den nye mode...NOT!

Bortset fra det kolde vejr - her er vel 16-18 grader - er her rigtigt hyggeligt i Hanois gamle kvarter, hvor vi bor (og jo det ER koldt, naar man har vaeret vant til mellem 30 og 40 grader i et halvt aar, og ikke har noget varmt toej). Det er meget maerkeligt, rent faktisk at skulle taenke over, hvad for noget toej man skal have paa om morgenen, naar vi bare har vaeret vant til at tage de naermeste shorts og ledt efter klipklapperne under sengen.

Vi har faaet tid til lidt sightseeing og shopping (i saer varmt toej, og alt det fantastiske toej de har i silke - Gry har vel koebt ca. 15.000 toerklaeder...), og i morgen, tirsdag, tager vi paa baadtur ud i Halong Bay. Vi overnatter paa baaden, og onsdag aften gaar turen sydpaa med nattog til Hue (hvor der forhaabentlig er lidt varmere...).
Billederne:
Smaafrysende danskere paa altanen paa "Litteraturtemplet"
Ho Chi Mihns mausoleum - flot bygning...NOT
Nr. 3 0g 4 er stemningsbilleder fra "Litteraturtemplet" - er det siden gaaet frem eller tilbage for Vietnams artitekter (i forhold til billede 2). Stem her...
Sidst, billede set fra broen ud over den hyggelige "Hoan Kiem Lake", der ligger lige rundt om hjoernet i forhold til hvor vi bor. I baggrunden "Skildpaddetaarnet", der tit bruges som Hanois vartegn.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hejsa!! Ja, vi er jo bare dybt taknemmelige for dagens vejrudsigt, hvor vi er lovet OP til 14°. Det er jo forår i det danske, og de små parcelhusejere er begyndt at dukke frem efter et kort vinterhi. Det må vel siges at være et privilegium bare at skulle finde et par shorts og klip-klappere. Vi har også måtte postordre fra H&M for at få shorts til Niclas - i aktuel størrelse. Det varer jo kun 3 uger inden vi tager afsted. Det bliver skønt - og vi glæder os helt vildt. Stort knus til Jer alle fire fra "Borchert familiy". Nej, man skal ikke prøve at forestille sig den thailandske udtale af vores efternavn.... Fortsat rigtig god tur - og vi glæder os til flere billeder. Vi savner den trebenede hund..

8:52 AM  
Anonymous Anonym said...

Hej Alle Fire,

Det var godt at se at vi for første gang havde det varmere herhjemme...

Tusind tak til jer alle for den kæmpestore fødselsdagsgave der måske kan vare helt til næste runde dag :)

Far og Karny er på besøg så i får mange hilsner fra os alle sammen.

Farfar & Karny, Lotte, Peter, Oscar & Zulu

9:06 AM  

Send en kommentar

<< Home