søndag, oktober 01, 2006

Boerne update

Vi oplever nu hvordan ungerne er ved at finde ud af at de primaert har hinanden at lege med og relatere sig til. De er begge - men isaer Emil - nu i hoejere grad blevet gode til at lege med hinanden, "beskytte" hinanden - i det hele taget vaere mere opmaerksomme paa hinandens behov. Det er rigtig dejligt at opleve.

Begge er nu ogsaa blevet mere eller mindre hudloese paa kinderne og i nakken af alle de kys og nus de faar i butikker, restauranter, paa stranden - ja over alt. Balineserne er simpelthen vilde med dem og deres lyse hud (der er meget eftertragtet her - saadan er vi jo saa forskellige).

Saa de er blevet vant til at stort set alle henvender sig til dem, og det har ogsaa gjort, at de nu begge har faaet et par engelske gloser de behersker (my name is..., I am 4 years old... osv). De er meget imponeret af det engelske - isaer selvfoelig Emils, da han er saa lille. Mads derimod har efterhaanden et godt ordforraad, og som en del af skoletiden leger vi med engelske ord til sidst en gang imellem - han er helt opslugt af at laere det, og han er i al beskedenhed baade rigtig god til at huske ordene og udtale dem.