torsdag, september 28, 2006

Cykeltur - Ubud




Igaar onsdag var vi paa cykeltur. Vi blev hentet i minibus paa hotellet og koert op til Balis stoerste soe med udsigt til vulkanbjerget Mount Batur, der har 2 kratre. Her fik vi en laekker morgenmad i de smukke omgivelser inden turen gik til en lille plantage hvor vi kunne se de forskellige planter/frugter der vokser paa Bali. Drengene hjalp manden der ristede og malede kaffeboenner med at roere og stampe og det var spaendene at se og hoere hvordan de udnytter utroligt meget af alle planterne - der er ikke meget der smides vaek.

Cykelturen var en "ned af bakke" tur som skulle give indblik i det mere oprindelige Bali, lidt vaek fra de mange turisterne og igennem de smaa landsbyer hvor balineserne stadig lever, for os nok lidt primitivt, men i overenstemmelse med naturen og de gamle skikke og ritualer.

Mads var paa sin egen cykel mens Emil havde faet et saede bag paa Jasse. Og saa var det afsted. Det var en utrolig god oplevelse at se naturen og balineserne lidt taettere paa, ikke bare ud og ind af en bil for at fotografere. Vi spiste et balinesisk maaltid paa en lille restaurant og turen sluttede med at se et balinesisk hjem. En god og lidt anderledes oplevelse for os alle.

Billederne: Team Easy-on, Mads rister kaffeboenner, og Team Easy-on foran rismarker/terasser.