søndag, marts 04, 2007

Farlige dyr med Kanonkongen (og fam. Hejlesen)



Efter skorpioner og slanger var turen saa kommet til tigrene, som vi tog til River Kwai for at besoege i "Tiger Temple'. Her fik vi mulighed for at sidde, klappe og foelge tigrene hjem til deres bure til sidst.
Selv om det var et kort besoeg vi fik hver isaer (ogsaa de voksne fik en tur med tigrene), saa gjorde det stort indtryk at sidde der ved siden af og roere/klappe fuldvoksne tigre bestaeende af 300 kg. muskler (og spidse taender). Og det var ind til tigrene een ad gangen - ogsaa ungerne maatte ind alene (vi havde dog hver en guide til at foere os rundt...).
Det blev ogsaa til et besoeg paa River Kwai broen og museum - isaer museet var et tankevaekkende besoeg.
Inden (den som altid staerkt forsinkede) minivan koerte retur til Bangkok, naaede vi paa "Monkey School" - og her er der ogsaa tale om farlige dyr. De aber er nogle, naa ja, abekatte...de der var i bur eller i snor naaede at hoppe op paa ryggen/hovedet af baade Emil og Jasse - og Mads blev rykket godt og grundigt i haaret.
Billederne:
Hyggelig indkvartering paa bredden af River Kwai (som anes i baggrunden), og saa to tigertaemmere.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

hold da op nogle farlige dyr, jeg kan godt forstå at mads ser bekymret ud.... sikke nogle flotte billede, der bliver noget til væggene i villa hejlesen når i kommer hjem. knus fra rohderne

8:19 PM  

Send en kommentar

<< Home