fredag, september 15, 2006

Bali



Saa er vi paa Bali og efter 2 overnatninger i Sanur i det sydlige befinder vi os nu i Lovina paa nordkysten. Lovina er et stille sted og vi bor lidt uden for byen paa et dejligt hotel med navnet Adirama. Vaerelset ligger med direkte udsigt til vandet saa vi baade vaagner og falder i soevn til lyden af vandet der bruser - dejligt. Om aftenen tager vi ofte ind til centrum med den lille Bemo - den lokale bus. Der kan virkelig vaere mange folk i saadan en lille bus og naar vi tror der er fyldt op er der plads til 2 mere paa trinbraettet med foedderne ud i det fri!
Vi har vaeret paa en heldagstur - den saakaldte Lovina-tour. Efter afhentning tog vi til Git Git vandfaldene 1 lille time herfra. Det var en rigtig god oplevelse at se naturen paa den maade - det var der ingen af os der foer havde set. Derfra gik turen til abeskoven hvor aberne sad i vejkanten til fotografering og lystigt spiste af bananer og noedder som kunne koebes hos vejsaelgerne som er overalt. Saa gik turen videre til Temple on the water som var et tempel i en soe, og her spiste vi ogsaa frokost. Naeste stop var blomstermarkedet som i den sidste aaraekke har udviklet sig lidt til et altmuligt marked fordi der kommer mange turister for at besoege det. Derefter var der en raekke stop for blandt andet at se rismarkerne og nogle flotte udsigtspunkter. Bali er virkelig smuk, og det foeles lidt frustrerende ikke at kunne gengive denne smukke natur paa de billeder vi tager - men vi proever. Turens naestsidste stop var en badetur i de hellige varme kilder - hvor vandet opvarmes af jordens indre - en dejligt oplevelse for baade boern og voksne. Sidste stop var et buddistisk tempel, hvor vi oplevede den ro der er saadan et sted - fantastisk!
Ellers bruger vi ogsaa dagligt et par timer i hotellets dejlige swimmingpool hvor vandet er dejligt varmt - ogsaa for Gry.
Skolen er begyndt for Mads og det gaar fint fremad. Jasse er den "strenge" laerer men de nyder begge arbejdet.
Ud over det oplever vi en helt eventyrlig naerrighed herude. 1 dkr svarer til 1500 rp hvorfor alting regnes i tusinder og derfor bliver "dyrt" - saa selvom alting er billigt - baade mad og ting - saa prutter vi om priserne og foeler os snydt naar vi synes vi har betalt for meget.

Billedet: Gitgit vandfaldene (et af dem) og de varme kilder

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Synes da det er trægt med comments herinde. Så har vi weekend her hos Unifeeder, men man bliver da kun misundelig af at læse news herinde.

- Kent "Kenny".

4:32 PM  
Anonymous Anonym said...

Det lyder dælme dejligt - vi vil se billeder :-)

7:04 PM  

Send en kommentar

<< Home